Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

S2O

Korte lijnen en snelle processen, daar staan wij voor. Daarom hebben wij Scan 2 Order ontwikkeld. Scan 2 Order is een bestelproces dat een herhaalbestelling voor onze klanten heel eenvoudig maakt.

Door het scannen van de barcode van het gewenste product zorgt de door ons ontwikkelde software voor een directe orderintake bij ons op kantoor. Hierdoor kunt u snel bestellen en wij snel leveren.

Wat ontvangt u van ons? Via onze website of middels contact met één van onze medewerkers bestelt u ons Scan 2 Order pakket. Dit pakket bestaat uit een scanner, software en de barcodestickers voor de producten die u via Scan 2 Order wilt kunnen bestellen.

Uiteraard zorgen wij voor software updates en geven wij twee jaar garantie op de handscanner.

Hoe gaat het in zijn werk? U installeert de geleverde software op uw computer en verwerkt de barcodestickers die wij u toesturen in uw eigen magazijn. Met de meegeleverde handscanner scant u de gewenste artikelen en sluit daarna de handscanner aan op uw computer. Vervolgens ziet u automatisch uw volledige bestellingsoverzicht op het beeldscherm, kunt de bestelling eventueel nog aanpassen en verzendt hem met één muisklik. Snel, eenvoudig, efficiënt en foutloos.

Scan 2 Order is zeer gebruiksvriendelijk en vergt geen specifieke computerkennis. Productcodes, artikelnummers en leveringsvoorwaarden worden allemaal vooraf vastgelegd, ook hier is geen verdere kennis voor nodig.

Meer weten over Scan 2 Order? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0186-620777.