Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Slangenservice

Stilstand van machines is een vervelende en vaak kostbare aangelegenheid. Defecte slangen moeten zo snel mogelijk vervangen worden en storingen of lekkages zo snel mogelijk verholpen worden.

Om de tijdsduur zo kort mogelijk te houden hebben wij een Slangen Service Center opgericht. Gevestigd in de Waalhaven in Rotterdam ontzorgen wij vele klanten. Door ons magazijn waar wij vele van onze artikelen op voorraad hebben zijn wij in staat om vele problemen direct te verhelpen. Tijdens kantooruren is onze servicebalie geopend voor spoedreparaties en/of spoedlevering van slangen, koppelingen, etc.. Directe slangassemblage is mogelijk door onze goed uitgeruste werkplaats.

Is er directe spoed dan zetten wij onze servicebus in. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar om op locatie hulp te bieden. Onze servicebus beschikt over een compleet uitgeruste mobiele werkplaats waarmee wij ondersteuning kunnen bieden bij het direct inmeten van hogedrukslangen en het ter plaatse assembleren en monteren hiervan.

Buiten kantooruren en in het weekend is onze servicedienst bereikbaar via 010-2839000.