Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ISO 9001:2015

23 juli 2017, 00:00

Met gepaste trots laten wij weten het  
ISO 9001:2015 certificaat behaalD te hebben!


Hydroflex Hydraulics behaalt het ISO 9001-2015 certificaat en sluit hiermee aan bij een selecte groep bedrijven in de technische branche. Met het behalen van het ISO9001:2015 certificaat voldoet Hydroflex Hydraulics aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement.

Betrouwbare partner
Door de huidige ontwikkelingen en verandering van processen ontwikkelt Hydroflex Hydraulics zich van een technische groothandel tot een flexibele dienstverlenende organisatie. Hydroflex Hydraulics streeft daarbij niet slechts toeleverancier te zijn, maar door advies en begeleiding een partner te zijn voor haar afnemers. “Wij zien steeds meer een verschuiving van sec groothandel naar een dienstverlenend bedrijf. Wij streven naar flexibele oplossingen met gunstige prijzen en doen daarbij geen concessies aan kwaliteit. Het ISO 9001:2015 certificaat zien wij dan ook als een bevestiging daarvan voor onze afnemers. Het is zowel intern als extern een prachtige nieuwe stap en sluit daarmee aan bij de strategie waarin wij zowel nationaal als internationaal de missie hebben om dé betrouwbare, flexibele en kennisgedreven partner van onze afnemers te zijn”, aldus Leo Voogd, managing director van Hydroflex Hydraulics.

ISO 9001:2015
De ISO 9001 norm is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Samenvattend gaat het erom om enerzijds te borgen dat producten/diensten worden geleverd die voldoen aan de eisen van de klant en geldende wet & regelgeving. Anderzijds staat het verhogen van de klanttevredenheid daarbij hoog in het vaandel. Klantgerichtheid, betrokkenheid, procesbenadering en continue verbetering staan hiervoor continue op scherp.

Bekijk/download het ISO 9001:2015 certificaat

iso certificaat