Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Hydroflex Hydraulics

Hydrauliek, een belangrijke schakel in de industrie. Graafmachines, Bagger en Offshore schepen, windturbines, bruggen en sluizen, olieplatformen, maar ook bijvoorbeeld heftrucks en overige machines. Allemaal werkzaam met onder andere hydraulische componenten.

Al bijna 50 jaar leveren wij, als voorraadhoudende technische groothandel, die hydraulische componenten. Ons complete en hoogwaardige programma bevat onder andere industriële hydrauliek leidingcomponenten, hoge druk slangen, slangassemblages en aanverwante producten. Specifieke kernmarkten zijn de scheepsbouw, algemene machinebouw, olie- en gasindustrie, offshore en de petrochemie. Daarnaast zijn wij actief in de OEM en MRO markt.

Wij zijn gevestigd in Nederland en België en leveren wereldwijd.

In ons centrale magazijn in Oud-Beijerland houden wij voorraad aan zo'n 30.000 artikelen. Bestellen kan zowel telefonisch, per e-mail of 24 uur / 7 dagen in de week met behulp van ons scan2order systeem. Liever advies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag mee in totaaloplossingen!

Voor het downloaden van onze inkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden kunt u op één van beide links klikken.

Betrouwbaar


Als u zaken doet met Hydroflex Hydraulics kunt u zeker zijn van onze diensten. Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van hydrauliek.
Flexibel


Wij begrijpen de processen van onze klanten en zijn gewend om grote orders snel en efficiënt af te handelen. Spoed? Wij regelen het!
Compleet


Op zoek naar iets wat niet in onze catalogus staat? Grote kans dat wij het toch kunnen regelen. Neem gewoon eens contact op met één van onze medewerkers.
Goede prijs!


Hydroflex Hydraulics staat synoniem voor kwaliteit. Wij leveren dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige artikelen. Duur? Zeker niet! Vraag naar onze prijzen.

Wereldwijd zijn wij actief in de onderstaande branches:

  • Algemene machinebouw
  • Olie- en gasindustrie
  • Offshore
  • Petrochemie
  • Scheepsbouw
  • Carrosserie en landbouw